czy licznik ahf 2001 będzie pasował do agr 98

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ondras99
    Classic
    • 2008
    • 7

Odpowie mi ktos co byloby lepsze? :arrow: A. Koleżanka Oksana wpada regularnie na spoty, ale nie udziela sie na forum w kazdym temacie, wiec wg niektórych nie moze byc w OCPT. OK, przyjezdza, przyjezdza, koledzy dyskutują o jakiejs sprawie poruszonej na forum OCPT, kolezanka slucha, nie wie o co chodzi, itd. Na OCPT umawiaja sie koledzy na jakis spot weekendowy, czy inny bardziej zorganizowany i choć wiadomo, ze kolezanka Oksana bedzie jechac, to i tak nie moze brac udzialu w dyskusji co do terminu, czy miejsca, "bo sie nie udziela" na forum. Nie przeszkadza to, ze juz od jakiegos czasu jest "spotowiczom" lepiej znana, niz niejeden wodolejca z forum, ktory na spocie ogolnopolskim byl raz i na dodatek siedzial cicho w rogu (taki przyklad, zeby kolejny nadwrazliwy sie nie przyczepil akurat do tego).

B. Kolezanka zeby zostać przylaczona do OCPT i spelnic wymogi niektorych pisze na sile w kazdym temacie tworząc tym samym (o ironio!) sztuczny tłok, bo zalezy jej, zeby miec juz to za sobą.

A teraz zmodyfikuje pytanie z poczatku posta: Odpowie mi ktos, co byloby bardziej chore?! :roll:

Zyj i pozwol zyc innym! Ale co ja sie udzielam, przeciez mnie tu nigdy nie powinno być, bo jestem bratem nieobiektywnego moderatora, jestem nieobiektywnym klientem reklamowanej tutaj firmy tuningowej i na dodatek nie jezdze Octavią :!: :idea: :lol: :lol: :lol:
  • grzany_rem
    Drive
    S_OCP Member
    • 2007
    • 58

Witam!!! Mam pytanko: czy wie ktoś może czy licznik z AHF z 2001 roku będzie pasował do AGR z 1998 roku jeśli nie to co trzeba zrobić żeby pasował, i czy w ogóle można coś takiego zrobić??? Proszę o jakieś podpowiedzi i odpowiedzi, jeżdżę bez licznika i to dosyć pilna sprawa. Chyba że ktoś ma na sprzedaż ;licznik do AGR-a?
    !*GRZANY*!

Komentarz

Pracuję...